Tablet houder voor bed

Tafelhouder voor bed
Bent u ook op zoek naar het juiste antwoord over het onderwerp tablet houder voor bed? Dan ben je hier aan het juiste adres. De owltab houder is de ideale tablet houder voor in bed. Geschikt voor alle tablet-, smartphone-, e-book- en convertible-apparaten (notebook en tablet in één). Een tablethouder voor alle apparaten die u in bed of slaapkamer wilt gebruiken. Het duurt slechts een paar seconden om het in elkaar te zetten en uit elkaar te halen en het is kleiner dan een pakje sigaretten.

Met de owltab® tablethouder wordt films en video’s kijken in bed een plezier.
U hoeft uw tablet of iPad niet meer vast te houden. Als je arm zwaarder en zwaarder wordt. Ken je dit ook? Met de owltab-houder kunt u ontspannen genieten van films op uw iPad of tablet – en zelfs in slaap vallen.

 

Tablet of iPad in bed – val zonder zorgen in slaap met owltab

Met de owltab® houder kunt u gemakkelijk en zonder zorgen in slaap vallen – uw tablet, iPad, smartphone of e-book valt niet vanzelf naar beneden en u valt er niet op in slaap.

Nieuwe tablethouder voor in bed – en meer!

De owltab® houder is de nieuwste gadget ontwikkeling in de tablet, smartphone, e-book en convertible sector. Vooral bij het bekijken van video’s en films in bed of op de bank is er momenteel niets vergelijkbaars op de markt.  De owltab® houder houdt uw iPad of tablet voor u vast terwijl u ligt. U kunt de tablet in elke gewenste positie plaatsen. Terwijl u een film of een YouTube-video bekijkt, kunt u onder de tablet vrij bewegen en draaien of zelfs in slaap vallen. Het valt er niet vanzelf af en als je er toch tegenaan stoot, zal het meegeven en opzij schuiven*. Montage en demontage nemen slechts enkele seconden in beslag! De owltab® houder dicht hiermee een gat op het gebied van tablet accessoires en maakt tablets, smartphones, e-books en convertibles (notebook en tablet in één apparaat) optimaal bruikbaar. De combinatie van de owltab® houder en uw tablet vervangt elk tv-toestel in uw slaapkamer en bespaart geld, elektriciteit en ruimte.

 

De Made in Germany tablet houder - voor het bed

De Made in Germany tablet houder – voor het bed
Het owltab® houdersysteem is een ‘Made in Germany’ – product en wordt zowel in de technische uitvoering als in het ontwerp beschermd door het Duitse Octrooien- en Merkenbureau. Verdere informatie onder DPMA (DBGM).

De owltab® houder wordt met de grootste zorg vervaardigd in een klein bedrijf in Midden-Franken. Een speciaal ontwikkelde en homogene materiaalmix garandeert een hoge functionaliteit, kwaliteit en een lange levensduur.

Geen geplande slijtage (geen veroudering) is gegarandeerd. De owltab-houder wordt geleverd met een garantie van 5 jaar en een retourperiode van 30 dagen.

Tablethalter fürs Bett | Modell bis zum Jahr 2019

owltab ist der perfekte Tablethalter für dein Bett