tabletholder til sengen

Bordholder til seng

Leder du også efter det rigtige svar på spørgsmålet om tabletholder til sengen? Så er du kommet til det rette sted. Owltab-holderen er den ideelle tabletholder til sengen. Passer til alle tablets, smartphones, e-bøger og konvertible enheder (notebook og tablet i ét). En tabletholder til alle enheder, du ønsker at bruge i sengen eller soveværelset. Det tager kun få sekunder at samle og afmontere den, og den er mindre end en pakke cigaretter.

Med owltab® tabletholderen bliver det en fornøjelse at se film og videoer i sengen.

Du behøver ikke længere holde din tablet eller iPad i hånden. Når din arm bliver tungere og tungere – kender du det også? Med owltab-holderen kan du slappe af og nyde film på din iPad eller tablet – og endda falde i søvn.

 

Tablet eller iPad i sengen – fald i søvn uden at bekymre dig med owltab

Med owltab®-holderen kan du falde i søvn nemt og uden at bekymre dig – din tablet, iPad, smartphone eller e-bog falder ikke ned af sig selv, og du falder ikke i søvn på den.

Ny tabletholder til sengen – og meget mere!

owltab®-holderen er den seneste udvikling inden for tablet-, smartphone-, e-bogs- og konvertible produkter. Især når du ser videoer og film i sengen eller på sofaen, findes der i øjeblikket ikke noget tilsvarende på markedet.  owltab®-holderen holder din iPad eller tablet, mens du ligger ned. Du kan placere tabletten i en hvilken som helst position, som du ønsker. Mens du ser en film eller en YouTube-video, kan du bevæge dig frit under tabletten og endda falde i søvn. Den falder ikke af af sig selv, og hvis du støder ind i den, vil den give efter og flytte sig til siden*. Samling og afmontering tager kun få sekunder! owltab®-holderen lukker således et hul inden for tablettilbehør og gør det muligt at bruge tablets, smartphones, e-bøger og konvertible enheder (bærbar computer og tablet i én enhed) bedre. Kombinationen af owltab®-holderen og din tablet erstatter ethvert tv-apparat i dit soveværelse og sparer penge, elektricitet og plads.

Ny owltab Tablet Holder | Fra 2020

owltab er den perfekte tabletholder til din seng